SDS SEMBERIJA – NEOPHODNO JEDINSTVO SRPSKOG NARODA :: Semberija INFO ::

 

SDS SEMBERIJA – NEOPHODNO JEDINSTVO SRPSKOG NARODA


Prve godine kada se u Srpskoj i Srbiji obilježava novouspostavljeni Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, Stranka demokratske Srpske – Semberija, građanima Semberije, Republike Srpske, braći u Srbiji i svim ljudima dobre volje upućuje čestitke!
 
Na dan kada je prije 102 godine srpska vojska sa Solunskog fronta nezadrživo krenula da oslobađa porobljenu otadžbinu i zemlje preko Drine, Save i Dunava, sjećamo se svih junaka palih u ratovima za slobodu, ali poručujemo da je i danas, kao i prije stotinjak godina, potrebno jedinstvo srpskog naroda oko ključnih nacionalnih pitanja. Istovremeno smo uvjereni da Grad Bijeljinu i cijelu Republiku Srpsku čine i svi ljudi i narodi koji žive sa srpskim narodom i bore se da naš Grad i Republiku učine boljim mjestima za život.
 
Kao stranka koja je osnovana na ideji što šireg narodnog jedinstva i vjeri da je razvoj svakog grada i zajednice najveći patriotizam današnjice, SDS Semberija je sigurna da će, zajedno sa našim narodom, učiniti sve da Bijeljina ostane primjer kako ujedinjeni ostvarujemo najbolje rezultate. Bijeljina je grad budućnosti, kojem je potreban svaki njegov stanovnik koji gleda naprijed i razumije da je saradnja, umjesto sukobljavanja, ključna za napredak i zdraviju atmosferu za život. Srećan Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.