DVA LICA IZ BIJELjINE PRIJAVLjENA TUŽILAŠTVU BIH , :: Semberija INFO ::

 

DVA LICA IZ BIJELjINE PRIJAVLjENA TUŽILAŠTVU BIH ,


Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina prijavi su tužilaštvu Bosne i Hercegovine lica S.K. i D.M., zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo ,,Krivotvorenje novca''.
 
Naime, prijavljena lica su, u septembru 2020. godine u Bijeljini, kupovala predmete koje su plaćali ,,SPECIMEN''  novčanicama za koje su sumnja da su krivotvorene u apoenima od 200 evra'', navode iz Policijske uprave Bijeljina.

Kako nezvanično saznaje portal Semberija info jedan od prijavljenih je bivši zlatar Slađan Kokotović.

-Ovom prilikom skreće se pažnja svim građanima, a naročito licima koja zaprimaju novac                                    (radnicima na blagajni, trgovcima, konobarima i sl.) da obrate pažnju prilikom zaprimanja novčanice bilo kog apoena, da novčanicu dobro pregledaju, ukoliko imaju ,,mark test'' da provjere novčanicu, a ukoliko posumnjaju u neispravnost novčanice da je zadrže  i odmah obavijeste policiju.

Policijska uprava Bijeljina apeluje na sve građane, da obrate pažnju na zaprimanja novčanice bilo kog apoena, te da u slučaju bilo kakve sumnje odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu na broj 122, a novčanicu provjere na najbližem šalteru banke'', preciziraju na kraju iz policije.
 

Semberija info