TRENINZI U GRADSKOM PARKU :: Semberija INFO ::

 

TRENINZI U GRADSKOM PARKU


Mlađe pionirke, članice Ženskog odbojkaškog kluba „Radnik“, čak i u vrijeme pandemije virusa korona, od prvog juna, sve do druge polovine septembra, vrijedno su trenirale na  igralištu u Gradskom parku. Već u drugoj polovini septembra male odbojkašice treninge će nastaviti u nekoj od gradskih dvorana.

Borko Mićić, trener odbojkašica, kaže da sa pionirkama trenira još od 2002. godine, punih oamnaest godina, nastavljajući ono što je u odbojci radio i njegov otac Miroslav Mićić.
 

„Od malih nogu sam zaljubljen u odbojku, tako da je to postao, praktično, naš porodični sport. U klubu imamo oko stotinjak pionirki koje pohađaju školu odbojke. Treninge smo organizovali tri do četiri puta sedmično. Vrijeme nas je poslužilo, djeca su redovno dolazila na treninge. Nismo zabilježili nijedan slučaj oboljevanja od virusa korona, tako da su sva djeca zdrava i spremna za novu seriju treninga u dvoranama. Seniorski tim već trenira u sali Srednjoškolskog centra“, kaže Borko Mićić, podsjećajući da je odbojka, uz plivanje, jedan od najzdravijih sportova za mlade ljude.

Semberija info