ZORAN SOFRENIĆ: MLAĐE SELEKCIJE RADNIKA OSLOBOĐENE PLAĆANjA ČLANARINE :: Semberija INFO ::

 

ZORAN SOFRENIĆ: MLAĐE SELEKCIJE RADNIKA OSLOBOĐENE PLAĆANjA ČLANARINE


Odbornik u Skupštini grada Bijeljina, Zoran Sofrenić, inače član stručnog štaba u FK Radnik, pokrenuo je inicijativu da sve mlađe selekcije Radnika budu oslobođene plaćanja članarine za svoje treninge u klubu. Ova inicijativa naišla je na razumijevanje kod gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića i gradske administracije, tako da će do kraja godine, oko 150 mladih fudbalera biti oslobođeno plaćanja članarine.
 
- Želimo da našim mladim fudbalerima izađemo u susret i oslobodimo ih plaćanja članarine. Ona je simbolična ali smatramo da ćemo ovim potezom privući još veći broj mladih da treniraju u našem klubu. Za sada smo obezbjedili sredstva za naredna tri mjeseca a naš cilj je da ih oslobodimo plaćanja članarine tokom cijelog perioda rada u klubu, rekao je inicijator ove aktivnosti Zoran Sofrenić.
 
Gradonačelnik Bijeljine bez razmišljanja obezbedio je sredstva za rad trenera, troškove opreme i svih troškova u naredna tri mjeseca za sve mlađe katogorije.
 
- Mladi fudbaleri treba da imaju optimalne uslove za rad i treninge. Pokušaćemo da u okviru budžeta za narednu godinu planiramo sredstva za cijelu godinu, istakao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.
 
Pored oslobađanja plaćanja članarine, svi fudbaleri ovih dana dobiće besplatno i paket sportske opreme, sa torbom, čije ukupna vrijednost je oko 250 KM. Oprema je na štampanju i čim bude završena biće podijeljena mladim igračima Radnika.
 
Iz FK Radnik pozivaju sve buduće fudbalere, svih uzrasta, da posjete Gradski stadion, raspitaju se o uslovima rada i treninga, te počnu da treniraju u našem klubu.
 
(desavanjaubijeljini.com)