DODIK ČESTITAO DAN GRADA BIJELjINA :: Semberija INFO ::

 

DODIK ČESTITAO DAN GRADA BIJELjINA


Grad Bijeljina proslavlja 77 godina od kad je prvi put oslobođena 1943. godine, a u borbi protiv fašizma živote je dalo 1.206 ljudi i to se ne smije zaboraviti. Poštujući uspomenu na njih, na sve žrtve za slobodu, nastavlajmo da se u nekim drugim vidovima borimo za bolji život svih građana“, rekao je gradonačelnik Mićo Mićić. On je naglasio da je Bijeljina danas prepoznatljiv grad po brojnim infrastrukturnim projektima, a u planu je još mnogo radi kako bi Bijeljina bila još atraktivniji grad.

-Okupili smo u Bijeljini  brojne političke partije, kako bismo zajedno, na svim nivoima vlasti, pronalazili najbolja rješenja za naše građane i razvoj grada. Hvala srpskom članu predsjedništva Miloradu Dodiku što je došao na obilejžavanje Dana grada i što se zajedno sa nama zalaže da Bijeljina bude  gradbudućnosti“, rekao je Mićić. Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević, čestitajući Dan grada, istakao da je zajednički cilj svih nivoa vlasti razvijena Bijeljina.

-Okupljeni smo oko zajedničkog cilja, a to je bolji život svih građana Bijeljine, ali i Republike Srpske“, rekao je Đurđević. Srpski član Predsjedništva Milorad Dodik čestitao je Dan grada riječima da je ovo dan kada se okupljamo, analiziramo i planiramo, dan kada dolaze prijatelji i dan kad se u zajedništvu i slavljeničkoj atmosferi treba zavjetovati da se u slobodarskom duhu nastavlja graditi bolje i društvo  po najboljim principima.

-Sloboda je ključna riječ našeg naroda, srpskog naroda koji nikad nije pristao da ima one koji će ga tlačiti, ubijati i izrabljivati. Zato je veličanstvena činjenica da je Bijeljina prije 77 godina oslobođena od fašističkih jedinica. Sjećanje na stradale za slobodu ne smijemo zaboraviti, i uvijek im moramo odavati počast“, rekao je Dodik. On je naglasio da je Bijeljina danas strateški važan grad koji se ubrzano razvija, ali i grad pred kojim još brojni značajni projekti koji će još više podići kvalitet života.

Semberija info