NOVE PROSTORIJE SDSS MIĆO MIĆIĆ :: Semberija INFO ::

 

NOVE PROSTORIJE SDSS MIĆO MIĆIĆ


Stranka demokratske Srpske Semberija od danas ima dodatne, nove prostorije, a svečanom otvaranju prisustvovali su članovi SDSS i koalicioni partneri.

-Najbitnijih 10  političkih subjekata u Bijeljini okupljeni su oko zajedničke ideje, a to je interes građana Bijeljine. Naš cilj je da promovišemo sve do sada urađeno i ono što planiramo raditi u budućnosti. Ako nekima smeta razvoj grada i misle da ovi projekti nisu dobri za grad, to je njihov problem. Mi smo se okupili da promovišemo novu političku snagu koja jeste nova, ali sa starim idejama. Mi više od dvadesetak godina radimo na prospertitetu grada i očito je da je Bijeljina moderan  i prepoznatljiv grad“, rekao je predsjednik SDSS Mićo Mićić. On se zahvalio svim ljudima koji su se, kako je rekao, „ okupili da zajedno krenu putem još bolje budućnosti građana“.
 

-Želimo da Bijeljina ima bolju budućnost za sve građane, za našu omladinu, da i dalje bude grad gdje se dolazi i ostaje, da napravimo ambijent u kom će biti novih radnih mjesta i da se naš grad još brže razvija“, poručio je Mićić.

Semberija info