MILICA MARKOVIĆ U POSJETI BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

MILICA MARKOVIĆ U POSJETI BIJELjINI


Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i v.d. direktora Agencije za unapređenje stranih investicija (FIPA) Milica Marković su tokom sastanka u Bijeljini razgovarali o ulaganju stranih investitora u Grad Bijeljinu  i Republiku Srpsku.

Gradonačelnik Mićić izrazio je zadovoljstvo posjetom direktora Agencije i izjavio na realizaciji kojih projekata na teritoriji Bijeljine će gradonačelnik i Gradska uprava raditi uz podršku FIPA.


​„Jedan od izuzetno važnih projekata odnosi se na Banju ,,Dvorovi“, jer nam je cilj poboljšanje turističke ponude, maksimalna iskorištenost prirodnih resursa kojima obiluje banja, kao i kvalitetna usluga korisnika fizikalnih terapija u ovoj ustanovi. Takođe, projekat na kojem se vrijedno radi jesu javne garaže koje su neophodne gradu, a veliki dio priprema za realizaciju ovog projekta već je obavljen,“ rekao je Mićić i iskazao nadu za daljim razvojem  saradnje.

Markovićeva je izrazila podršku svim projektima Grada Bijeljina koji su predati na razmatranje Agenciji i nadu za ispunjenje konačnog cilja.

„Kao direktor Agencije, sa osobama koje su zadužene za projekte, u narednom periodu ću raditi na tome da određene strane investitore spojimo sa gradonačelnikom i Gradskom upravom u Bijeljini, a sve sa ciljem da se pronađu najbolja riješenja na dobrobit svih,“ rekla je Markovićeva.

Semberija info