DAN BIBLIOTEKE: Veliki popust za učlanjenje :: Semberija INFO ::

 

DAN BIBLIOTEKE: Veliki popust za učlanjenje


Povodom obilježavanja Dana biblioteke, danas, 10. novembra, JU Narodna biblioteka „Filip Višnjić“ Bijeljina odobrava, prilikom upisa, veliki popust na godišnju cijenu članarine. Za učenike osnovnih škola koji se danas učlane u biblioteku umjesto 5 KM članarina će biti samo 1 KM. Za učenike srednjih škola, studente, penzionere i ostale građane umjesto 10 i 20 KM članarina će biti samo 3 KM.

„Ove godine očekujemo da će se u biblioteku učlaniti oko 8000 građana, što znači da ćemo nadmašiti prošlogodišnji broj od 7600 građana. To je najbolji pokazatelj da građani Bijeljine žele da čitaju i da vole da posjećuju ovu ustanovu“, izjavio je za Semberija info direktor Narodne biblioteke „Filip Višnjić“ Jovan Cvjetković.



Sa nadom da će se ova akcija nastaviti i u narednom periodu, Cvjetković je izrazio zahvalnost svim građanima Bijeljine i Semberije koji su današnjim dolaskom i učlanjenjem u Narodnu biblioteku pokazali koliko građani posvećuju pažnju intelektualnom razvoju i čitanju knjiga, jer jedino na ovaj način možemo sačuvati kulturni identitet jednog naroda.

Semberija info - Lj. Božić