NAGRADA BIJELjINSKIM BOKSERIMA :: Semberija INFO ::

 

NAGRADA BIJELjINSKIM BOKSERIMA


Povodom veoma zapaženih sportskih rezultata na prvenstu BiH, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, organizovao je danas prijem za članove Bokserskog kluba „Radnik“ i tom prilikom nagradio ih sa 5000 KM.

-Bokserski klub „Radnik“ jedan je od najboljih  bokserskih klubova u BiH, ako ne i najbolji. Oni su nedavno na prvenstvu BiH u 10 kategorija osvojili 5 zlatnih, jednu srebrnu  i 3 bronzane medalje, što govori da je ovo najorganizovaniji klub u cijeloj BiH. Zbog tih izuzetnih rezultata, odlučili smo da ih danas nagradimo sa 5000 KM. Siguran sam da će oni to opravdati i nastaviti na najbolji način da predstavljaju naš Grad – istakao je Mićić.

Predsjednik Bokserskog kluba „Radnik“ Radenko Tomić zahvalio je gradonačelniku i Gradskoj upravi na dosadašnjoj podršci klubu, naglasivši da je pomoć stizala kada god je bilo teško. Osvrćući se na veliki uspjeh boksera na prvenstvu BiH održanom u Bijeljini, Tomić je rekao da o takvim rezultatima mogu mnogi klubovi da sanjaju, ne samo u Bijeljini, već i šire.

-Ovaj uspjeh veoma nam znači, jer su se naši takmičari na taj način direktno izborili za mjesto u reprezentaciji. Sljedeće godine očekuje ih nastavak kvalifikacija za Olimpijske igre, što je jedno od najznačajnih svjetskih takmičenja – naglasio je Tomić.

Prvak BiH u super teškoj kategoriji Dašo Simeunović zadovoljan je zbog prestižne titule kojom se okitio. Kaže da to nije bilo lako postići i da mu podrška Gradske uprave veoma znači.

- Hvala na današnjoj nagradi, veoma će nam pomoći, a mi ćemo se truditi da je opravdamo – poručio je Simeunović.

Potpredsjednik kluba Željko Grebić poručio je da bijeljinski bokseri postižu rezultate vrijedne evropske i svjetske pažnje, a da će uprava kluba u saradnji sa Gradom Bijeljina učiniti sve da im omogući još bolje uslove za bavljenje sportom.