BORENOVIĆ DANAS U POSJETI BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

BORENOVIĆ DANAS U POSJETI BIJELjINI


Danas je u prostorijama Partije demokratskog progresa u Bijeljini održana konferencija za medije, na kojoj su prisustvovali predsjednik PDP-a Branislav Borenović, novoizabrani gradonačelnik Grada Bijeljina Ljubiša Petrović i predsjednik Gradskog odbora PDP Bijeljina Slaviša Marković.

Borenović je iskoristio svoju današnju posjetu da prije svega čestita novoizabranom gradonačelniku, ali i da čestita građanima Bijeljine na hrabroj i dostojanstvenoj odluci da u velikom broju podrže Ljubišu Petrovića.



„Pred nama je sada velika odgovornost, jer je narod poslao jasnu poruku. Želimo da ta poruka, koja dolazi iz Bijeljine, kao što dolazi i iz Banja Luke pobjedom Draška Stanivukovića, pokaže pravi put kojim će se u narednom periodu razvijati Republika Srpska. Uvjereni smo da će 2022. godine doći do još većih promjena i da će se tek pokazati da je Republika Srpska pravo mjesto za život“, rekao je Borenović.

Petrović je na današnjoj konferenciji naglasio da će kada stignu zvanični rezultati iz Centralne izborne komisije i po dobijanju sertifikata, kao i zvaničnim proglašenjem njega kao gradonačelnika, ali i svih narodnih odbornika, otpočeti razgovore sa svim političkim partijama, odnosno sa svim narodnim odbornicima koji su zadobili povjerenje građana na lokalnim izborima.



„U Gradskoj upravi će se raditi isključivo za interes naroda. Nastojaćemo da sva predizborna obećanja ne budu samo obećanja, jer građani Bijeljine su zaslužili napredak“, izjavio je Petrović.

Slaviša Marković, kao predsjednik GO PDP Bijeljina, izrazio je veliko zadovoljstvo zbog rezultata na lokalnim izborima. Prije svega, čestitao je Ljubiši Petroviću na pobjedi, ali je uputio i veliku zahvalnost svim građanima koji su dali priliku mladim ljudima da uz pomoć iskusnijih kolega izgrade bolju i uspješniju Bijeljinu, Semberiju, ali i Republiku Srpsku.

Semberija info