MILAN TRNINIĆ, ODBORNIK UJEDINjENE SRPSKE: IZA DOBROG IZBORNOG REZULTATA JE TIMSKI RAD :: Semberija INFO ::

 

MILAN TRNINIĆ, ODBORNIK UJEDINjENE SRPSKE: IZA DOBROG IZBORNOG REZULTATA JE TIMSKI RAD


Gradski odbor Ujedinjene Srpske u Bijeljini, ostvario je zapažene rezultate na lokalnim izborima i sa osvojenih 2. 641glas, učestvovaće u lokalnom parlamentu sa dva odbornika. Podsjetićemo da je ova partija 2016. godine imala 512 glasova i nije participirala u lokalnom parlamentu. Na čelo Gradskog odbora, prije dvije godine, izabran je Milan Trninić, koji je na ovogodišnjim lokalnim izborima bio i nosilac liste, a osvojio je 1. 787 glasova.

 -Preuzimanjem Gradskog odbora Ujedinjene Srpske, postavio sam jasan cilj koji podrazumijeva da budemo značajan politički faktor u Bijeljini. U GO US dominiraju mladi i ozbiljnih ljudi, a rijetko ko od naših članova je prethodno bio politički angažovan. Posvećeno smo radili na revitalizaciji stranke, a naš rad je bio kontinuiran i ozbiljan i to su pokazali i rezultati nakon objavljenih rezultata ovogodišnjih lokalnih izbora. Moram istaći da je US postala prepoznatljiva po činjenici da su nam u Gradskom odboru mladi ljudi na bitinim mjestima, ali i da da imamo uspješan Aktiv žena i Aktiv penzionera. Spojili smo mladost i iskustvo, kvalitetno smo omasovljavali članstvo, a što je izuzetno važno, iza svega stoji timski rad. Opravdali smo slogan za lokalne izbore „Ozbiljni ljudi“, a pred nama je period u kom ćemo se kao parlamenatrna stranka, zalagati da realizaciju svega što je potrebno za bolji život naših građana. Naravno, kontinuirano ćemo raditi i na daljem jačanju stranke, a sa zadovoljstvom moram istaći da i nakon lokalnih izbora, imamo svakodnevno priliv novih članova“, rekao je Trninić. On se zahvalio svim građanima koji su izašli na izbore i građanima koji su mu ukazali povjerenje.

-Hvala svima na podršci i ukazanom povjerenju da interese građana zastupam u odborničkim klupama. Ujedinjena Srpska nastavlja da slijedi cilj, odnosno, da bude ozbiljan pokretač na bolje u Semberiji“, poručio je Trninić.

Semberija info