OTVORENA KNjIGA ŽALOSTI U SDSS MIĆO MIĆIĆ :: Semberija INFO ::

 

OTVORENA KNjIGA ŽALOSTI U SDSS MIĆO MIĆIĆ


U prostorijama Stranke demokratske Srpske Semberija Mićo Mićić, u Ulici Atinska 2, otvorena je Knjiga žalosti povodom smrti gradonačelnika Bjeljine i predsjednika SDSS Miće Mićića. Stranačke kolege i prijatelji, emotivnim riječima upisuju se u Knjigu žalosti, a jedan od dugogodišnjih stranačkih kolega, napisao je da „bira riječi kojima da se oprosti, jer, teško se rastati od prijatelja i čovjeka, kao što je bio Mićo Mićić“.


-Vječno ćeš živjeti našim srcima“... Vaše stranačke kolege, nastaviće  putem, kojim ste Vi, ne svojom voljom, prerano napustili“....Mnogo ste uradili za Bijeljinu. Neki će to znati trajno cijeniti!....Dragi prijatelju, dugogodišnji saradniče! Iskreno žalim što ne mogu sa Tobom da planiram nov e poduhvate! Učinio si mnogo za Semberiju, grad Bijeljinu i sve građane! Počivaj u miru!....Zbogom dragi šefe!. Bili ste veliki čovjek, a veliki ljudi nikad ne umiru!“..... samo su neke od rečenica koje su u Knjigu žalosti upisali stranačke kolege i prijatelji.

Komemoracija povodom smrti gradonačelnika Mićića biće održana u petak, 25. decembra, u Centru za kulturu „Semberija“. Početak komemoracije je zakazan za 11 časova. Sahrana gradonačelnika Mićića biće obavljena istog dana, 25. decembra, na groblju u Pučilama.

Kovčeg sa tijelom pokojnog Gradonačelnika biće u kapeli na groblju od 10.15 časova, a početak opijela je u 13 časova.
 
Semberija info