DEDA MRAZ U FK RADNIK :: Semberija INFO ::

 

DEDA MRAZ U FK RADNIK


Fudbalski klub Radnik, povodom dočeka Nove 2021. godine organizovao je podjelu novogodišnjih paketića mališanima svojih fudbalera, članova radne zajednice, kao i prijatelja kluba.
 
Uz pridržavanje mjera, koje su propisale zdravstvene vlasti, desetine mališana imalo je priliku da uživaju u predstavi pozorištanceta "Maslačak", koje je zabavilo najmlađe članove"plave familije", neposredno prije izlaska na binu Deda Mraza.
 
Kako je istakao šef Marketing službe FK "Radnik", Vasko Todić, ovim gestom klub je želio da doprinese prazničnoj atmosferi među najmlađima, ali i da uzvrati dio ljubavi svojoj najvjernijoj publici.
 
"Kao društveno odgovorna organizacija, Fudbalski klub Radnik želi da i u ovom teškom trenutku, kako za sam klub, tako i za cijelo čovječanstvo, jednim skromnim gestom, promoviše zajedništvo kao jednu od osnovnih ljudskih vrijednosti. Veliku zahvalnost dugujemo našim prijateljima iz Kompanije "Bistrik" i pozorištanceta "Maslačak" koji su se sa nama ujedinili u toj misiji. Mi takođe imamo potrebu da budemo u stalnom kontaktu sa svojim pristalicama, posebno onim najmlađim, jer će budućnost i Radnika i našeg grada zavisiti upravo od njih", istakao je Todić.
 

Inače , akcija dodjele novogodišnjih paketića, nastavak je šire kampanje Marketing službe FK "Radnik", koja za cilj ima podizanje svijesti o značaju ovog kluba široj društvenoj zajednici, kao promociju njegovih sedamdesetpetogodišnjih vrijednosti.