DJELOVANjA ZORICE KUSMUK SU ISKLjUČIVO U IME PORTALA ZORICAKUSMUK.INFO :: Semberija INFO ::

 

DJELOVANjA ZORICE KUSMUK SU ISKLjUČIVO U IME PORTALA ZORICAKUSMUK.INFO


U vezi sa događajem od 21.01.2021. godine koji se desio ispred zgrade Policijske uprave Bijeljina, u kojem je Zorica Kusmuk, stalno zaposlena u JIP „SIM“ („Semberske novine“) fizički napala portparola Policijske uprave Bijeljina, Uprava JIP „SIM“ ograđuje se od svih njenih istupa, jer je Zorica Kusmuk isključivo nastupala kao novinar ličnog portala ZORICAKUSMUK.info.

Dakle, Zorica Kusmuk ni u kom svojstvu nije predstavljala „Semberske novine“ ni tokom, ni nakon konferencije za štampu, u organizaciji MUP RS. Konferenciju za štampu, za koju smo poziv uredno zaprimili, pratio je akreditovani novinar „Semberskih novina“.

Zorica Kusmuk je, zbog bolesti i komplikacija usljed bolesti, sa kraćim prekidima, od aprila 2016. godine na bolovanju, a od 15.06.2020. godine je na bolovanju neprekidno. Ona je odgovarajućoj službi JIP ,,SIM'' uredno dostavljala doznake sa više dijagnoza Doma zdravlja, kao i Nalaz, ocjenu i mišljenje Prvostepene komisije za ocjenu privremene nesposobnosti za rad Zavoda za medicinu rada i sporta Republike Srpske. Naglašavamo, tokom trajanja bolovanja od 2020. godine Zorica Kusmuk djeluje samo u ličnom svojstvu, kao novinar portala ZORICAKUSMUK.info.

U PRILOGU SAOPŠTENjE