U NEDJELjU PREDSTAVA PEPELjUGA :: Semberija INFO ::

 

U NEDJELjU PREDSTAVA PEPELjUGA


Predstojeći vikend, u nedjelju, 21. februara, na repertoaru pozorištanca ,,Maslačak" je predstava ,,Pepeljuga".

​-Napominjemo da je usljed promjena u organizaciji termina  Centra za kulturu ,,Semberija" i naš termin pomjeren sa 12 na 13 časova. Karte se rezervišu na biletarnici Centra za kulturu ili na broj telefona 055204202,’’ poručuju iz Pozorištanca ,,Maslačak’’.
 
Predstava ,,Pepeljuga’’ je moderna verzija istoimene pripovijetke braće Grim. Priča o sukobu dvije razmežene sestre i njihovoj ljubomori prema prelijepoj polusestri po imenu Pepeljuga. Predstava, bogata raskošnim kostimima i scenografijom, izaziva smijeh kod djece, ali i roditelja. Koja će se od sestara udati za princa, da li će Pepeljuga uspjeti da ode na bal, kako plešu zle sestre, šta se dešava u noći dok traje kraljevski bal saznaćete pogledavši predstavu ,,Pepeljuga’’.

Muzika u ovoj predstavi potpisuje Slaviša Stojanović, režiju Nenad Blagojević, a  Pepeljugu glumi Natalija Stankić, princ je Branislav Vujić, prva zla sestra  je Violeta Galović, druga zla sestra je Marija Ćosić, a adjulanta glumi Marko Toljević,’’ preciziraju iz Pozorištanca ,,Maslačak’’.