Gradonačelnik Petrović: Grad će nastaviti da podržava žene sa invaliditetom :: Semberija INFO ::

 

Gradonačelnik Petrović: Grad će nastaviti da podržava žene sa invaliditetom


Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović posjetio je, povodom Međunarodnog dana žena, Udruženje žena sa invaliditetom „Impuls“.

Gradonačelnik Petrović smatra da je svim ženama u našem društvu, a posebno onima sa invaliditetom, neophodna veća pažnja i podrška, kao i da će se dobar partnerski odnos Gradske uprave i ovog udruženja nastaviti i u budućnosti.

- Ovo udruženje stvara nove vrijednosti, a društvo ima obavezu da te vrijednosti prepozna i da osnaži ove žene. Smatram da je potrebna veća podrška uključenju žena u društveni, ekonomski i politički život, čime ćemo naše društvo učiniti snažnijim, ljepšim i energičnijim. Gradska uprava će dati sve od sebe da pomogne svim ženama i svim osobama sa invaliditetom - istakao je Petrović.



Izvršna direktorica udruženja impuls Tanja Milinković očekuje da Grad Bijeljina nastavi da podržava žene sa invaliditetom.

 - Trenutno nam je najvažnije da Grad nastavi da nam besplatno ustupa prostorije koje udruženje koristi za svoj rad, ali i obavljanje poslova koji dovode do ekonosmkog osnaživanja žena sa invaliditetom, poput izrade rukotvorina - dodaje Tanja Milinković.

Grad Bijeljina