BIJELjINA: U toku asfaltiranje puta u Glavičicama :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA: U toku asfaltiranje puta u Glavičicama


U Mjesnoj zajednici Glavičice u toku je asfaltiranje nekategorisanog puta u zaseoku Pejići-Todići, dužine 317 metara, za šta je Grad Bijeljina obezbijedio sedamdeset odsto sredstava ili 31.000 konvertibilnih maraka, a mještani ostatak novca – nešto više od 13.000 KM.
 
Gradonačelnik Petrović naglasio je da asfaltiranje puta u Glavičicama, kao i nedavno završeni put u Gornjem Kojčinovcu, potvrđuju da nema zastoja u realizaciji predviđenih infrastrukturnih projekata, uprkos privremenom finansiranju Grada.


 
 - Semberija nastavlja da se razvija, a treba da budemo ponosni što upravo u selima jačamo infrastrukturu i obezbjeđujemo bolje uslove za nove generacije. Gradska uprava će nastaviti sa realizacijom planiranih projekata, a u svakodnevnom kontaktu sa građanima potrudićemo se da osmislimo modalitete za što efikasnije rješavanje njihovih problema – poručio je gradonačelnik Bijeljine.


 
On je dodao da je konačno prošlo vrijeme kada se infrastrukturni projekti koriste za predizborno prikupljanje poena, te da je asfaltiranje puteva ispred domaćinstava koja uredno plaćaju porez Gradu i državi, najnormalnija stvar koja ne smije biti zloupotrijebljena.
 
Izvođač radova je preduzeće „Bijeljina put“.