NASTAVLjAMO SARADNjU BRATSKIH GRADOVA :: Semberija INFO ::

 

NASTAVLjAMO SARADNjU BRATSKIH GRADOVA


Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević razgovarao je sa gradonačelnikom Bijeljine Ljubišom Petrovićem, o daljoj saradnji Novog Sada i Bijeljine i prilikom posjete Bijeljini, poželio uspješan rad gradonačelniku Ljubiši Petroviću i njegovom timu.

​-Razgovarali smo o brojnim značajnim temama, a dominirala je tema o auto-putu u kom će Republika Srbija mnogo pomoći. Vjerujem u ovaj projekat, a siguran sam da dijelimo mišljenje. Ponosan sam što njegujemo iskreno prijateljstvo dva grada, a gradonačelnik Petrović uvijek može da računa na nas, kao i svi građani Semberije“, rekao je Vučević i naglasio da se u Bijeljini uvijek osjeća kao svoj na svome, jer je među braćom i prijateljima, te pozvao gradonačelnika Petrovića da sa saradnicima posjeti Novi Sad. Zahvalnost na posjeti, lijepim riječima i pozivu na uzvratnu posjetu, gradonačelniku bratskog grada Milošu Vučeviću, izrazio je gradonačelnik Ljubiša Petrović.

-Zahvalan sam na dosadašnjoj pomoći Bijeljini bratskom gradu Novom Sadu i Republici Srbiji, a uvjeren sam da ćemo saradnju nastaviti na visokom stepenu. Razgovarali smo o brojnim važnim pitanjima za naše građane, a jedna od tema bila je izgradnja gradskog vrtića, kao i drugih novih značajnih objekata“, rekao je Petrović. On je naglasio da će izgradnja auto-puta još više pomoći privrednom ambijentu kako u Bijeljini, tako i cijeloj Republici Srpskoj.