GRADONAČELNIK BIJELjINE LjUBIŠA PETROVIĆ-VANREDNA KONFERENCIJA ZA NOVINARE :: Semberija INFO ::

 

GRADONAČELNIK BIJELjINE LjUBIŠA PETROVIĆ-VANREDNA KONFERENCIJA ZA NOVINARE


SRAMAN FIZIČKI NAPAD NA SLUŽBENIKA GRADSKE UPRAVE
Đorđo Vujanović, šef Odsjeka za javne nabavke u Gradskoj upravi, mučki je napadnut, prilikom dolaska na posao, 28. aprila oko 6, 45 časova. Za sada, nepoznato lice sa maskom i kapuljačom, išlo mu je u susret i kada mu se približio, udario ga je pesnicom u glavu uz rečenicu: „Ovo ti je za ono“.
-Radim 13 godina u službi i uvijek u skladu sa zakonom, a tri dosadašnje eksterne revizije nisu imale ni jednu primjedbu na moj rad“, rekao je Vujanović. On je dodao da je šokiran napadom.
-Od udarca sam pao, u pomoć mi je pritekao portir klinike Šović, a potom je došla i Hitna pomoć. Pružena mi je profesionalna medicinska pomoć i iskreno im se zahvaljujem“, rekao je Vujanović i naglasio da godinama profesionalno obavlja svoj posao uz maksimalno poštovanje zakona. 
Gradonačelnik Ljubiša Petrović oštro je osudio ovaj vandalski i mučki napad na službenika Gradske uprave.
-Očekujem od Policijske uprave Bijeljina da u što kraćem roku otkriju napadača koji je mučki napao našeg službenika. Ovaj čin doživljavam i kao napad na Gradsku upravu, što je nedopustivo. Obavještavamo javnost da Gradska uprava nastavlja da radi u skladu sa zakonom, a od nadležnih istražnih organa zahtjevamo da što prije otkriju napadača“, kategoričan je Petrović.
On je istakao da se preko Odsjeka za javne nabavke odvijaju odgovorni poslovi u skladu sa zakonskom procedurom i naglasio da ih mučki napadi neće spriječiti da se tako i nastavi raditi.
-Policijska uprava je već reagovala i vjerujemo da će napadač vrlo brzo biti otkriven i sankcionisan u skladu sa zakonom“, rekao je Petrović.

Semberija info