PETROVIĆ: ČEGA SE TO PLAŠI BIJELjINSKI SNSD :: Semberija INFO ::

 

PETROVIĆ: ČEGA SE TO PLAŠI BIJELjINSKI SNSD


Bijeljinska filijala banjalučkog SNSD-a zabranjujući strankama tzv. koalicije Dogovor za Bijeljinu, da se odazovu na poziv gradonačelnika još jednom je pokazala svoje talačko ponašanje.

Politička nezrelost se ogleda upravo u činjenici da SNSD nameće svoje ideje, programe i volju u ime svih deset stranaka iako svaka od njih ima svoj program ciljeve i drugačiju politiku. Ne treba ni sumnjati da i ovaj put SNSD plasira priču o nekakvim dvostrukim aršinima. Sve stranke su na sastanak pozvane u različite termine, uključujući i SDS, PDP i DNS.

Sa druge strane, političko licemjerstvo dostiže svoj vrhunac kada predstavnik Ujedinjene Srpske javno poziva gradonačelnika na konstruktivan dijalog, a potom se ne pojavi na sastanku.

Postavlja se pitanje ko se koga ovdje više plaši; Da li SNSD svojih kolacionih partnera ili koalicioni partner gazde SNSD-a.

Uprkos,  još jednom ignorisanju pozivam one političke partije, koje nisu dale na upotrebu svoje glasače SNSD-u i nisu izgubile svoj politički identitet  da se odazovu pozivu i dođu u gradsku upravu na konstruktivan dijalog.