BIJELjINA: DVA LICA LIŠENA SLOBODE ZBOG PUCANjA IZ VATRENOG ORUŽJA :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA: DVA LICA LIŠENA SLOBODE ZBOG PUCANjA IZ VATRENOG ORUŽJA


Policijska stanica Bijeljina, 17.06.2021. godine oko 19,20 časova zaprimila je prijavu, da se u ulici Pantelijska  ispred ugostiteljskog objekta čuje muzika i pucanje iz vatrenog oružja.
 
Na lice mjesta odmah su izašli policijskih službenici, po uočavanju policijske patrole lice sa inicijalima A.L. je od sebe odbacio vatreno oružje –pištolj.Od strane polčicijskih službenika A.L. je lišen slobode, alkotestiranjem je  utvrđeno  da ima 0,96 g/kg alkohola u organizmu.
 
Zbog osnovane sumnje da je pucao iz vatrenog oružja slobode je lišen O.J. Alkotestiranjem lica utvrđeno je da isti ima 1,16g/kg alkohola u organizmu.
 
Od strane policijskih službenika Policijske stanice Bijeljina izvršen je uviđaj. Uviđajem  je izuzet pištolj sa pripadajućim okvirom i municiom, kao i sedam čaura.
 
O svemu je obavješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se nakon preduzetih istražnih radnji protiv lica lišenih slobode dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „ Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i „Izazivanje opšte opasnosti“.