Neophodna su veća ulaganja Vlade u razvoj Bijeljine :: Semberija INFO ::

 

Neophodna su veća ulaganja Vlade u razvoj Bijeljine


Gradonačelnika Bijeljine Ljubišu Petrovića i njegove saradnike u prostorijama Gradske uprave posjetila je delegacija predvođena poslanikom u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Mirkom Šarovićem, koju su činili i načelnik Opštine Lopare Rado Savić, načelnik Opštine Šamac Đorđe Milićević i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Tomica Stojanović.


 
- Ovdje smo da, kao poslanici, načelnici opština i članovi Predsjedništva Srpske demokratske stranke, podržimo gradonačelnika Ljubišu Petrovića u njegovom radu i nastojanjima da obezbijedi sredstva od viših nivoa vlasti za razvojne projekte u Gradu Bijeljina. Ovaj Grad je, uz Grad Banja Luku, najvažnija loklana zajednica u Republici Srpskoj i, kroz poreze i doprinose, daje veliki doprinos Budžetu Republike Srpske. Vrijeme je da Vlada počne na adekvatnom nivou da uzvraća ulaganjima u Bijeljinu i mi smatramo da Bijeljina ne treba da moli za sredstva koja joj pripadaju - naglasio je Šarović.


                                                             
Šarović je istakao i da su građani Bijeljine prepoznali rad gradonačelnika Petrovića, kome iz dana u dan daju sve veću podršku, kao i da je neophodna bolja saradnja Skupštine Grada sa gradonačelnikom.
 
- Zahvalni smo našim gostima na iskazanoj podršci Gradskoj upravi pred sutrašnji sastanak sa visokom delegacijom predstavnika institucija Republike Srpske. Nove investicije i infrastrukturni projekti neophodni su za razvoj Bijeljine i ovog dijela Republike Srpske, zato ćemo uporno tražiti da se iz republičkog budžeta Bijeljini vrati novac koji joj pripada - dodao je gradonačelnik Petrović.

​Grad Bijeljina