NA BAZENIMA SVE VIŠE KUPAČA :: Semberija INFO ::

 

NA BAZENIMA SVE VIŠE KUPAČA


Izuzetno toplo vrijeme, sa temperaturom oko  trideset i drugog podioka, dovelo je proteklog vikenda brojne kupače na bazene Banje Dvorovi i na bazene turističko - ugostiteljskog kompleksa “Semberski salaš”.
Što se cijene ulaznica tiče , one su nepromijenjene u odnosu na prošlogodišnju turističku sezonu. Na dvorovljanskim bazenima za odrasle ulaznica košta pet KM, za djecu tri KM, dok za posjetioce koji na bazene dolaze nakon petnaest sati ulaznica košta četiri KM.


Na bazenima “Semberski salaš” cijena ulaznice za odrasle košta deset KM, za djecu ispod deset godina starosti košta pet KM.


Na bazenima Banje Dvorovi, gdje se nalazi olimpijski, dva juniorska, dječiji bazen, tuševi sa toplom vodom,  rekli su nam da veći broj kupača očekuju u popodnevnim satima, jer je subota za mnoge radni dan. Na bazenima se u prijepodnevnim satima mogu vidjeti, uglavnom, djeca predškolskog i školskog uzrasta i penzioneri. Voda na bazenima je izuzetno čista i vodi se računa o higijensko – epidemiološkim mjerama. U odnosu na prošlu godinu, kada je broj posjetilaca na bazenima bio skoro simboličan tokom ljeta ili ih nije ni bilo, ovog ljeta kao da je došlo do blagog opuštanja i mnogi su pohrlili da osvježenje, toplu termomineralnu  ljekovitu vodu, ali i hladovinu u hladu starih jasenova potraže u okviru kompleksa bazena Banje Dvorovi. Djecu privlače i tobogani na bazenima u okviru turističko – ugostiteljskog kompleksa “Semberski salaš”. U svakom slučaju, u odnosu na prošlo ljeto, koje je bilo obilježeno strahom i neizvjesnošću za zdravlje, ove godine je situacija, sudeći bar po onome što smo vidjeli na bijeljinskim bazenima, kudikamo povoljnija i opuštenija.


Semberija info