Gradski odbor Socijalističke partije u Bijeljini obilježio godišnjicu osnivanja stranke :: Semberija INFO ::

 

Gradski odbor Socijalističke partije u Bijeljini obilježio godišnjicu osnivanja stranke


Jović: I dalje stojimo postojano

Uz veliko prisustvo rukovodstva, članova i simpatizera, Gradski odbor Socijalističke partije Bijeljina večeras je obilježio 28 godina od osnivanja ove stranke.

Kako je istaknuto na svečanosti, SP osnovana je davne, ratne, 1993. godine, a od tada ova politička partija djeluje na području Srpske gdje je uvijek bila parlamentarna stranka i koja je tokom 28 godina opstajala uprkos brojnim usponima i padovima.



Gradski odbor SP u Bijeljini, kako je rečeno, današnjim okupljanjem sa rukovodstvom, članovima, simpatizerima i brojnim gostima prisjetio se još jednom vremena koji je ostao iza njih.

“Sa željom da hrabro nastavimo koračati naprijed, za ruku sa našim građanima, želimo ovaj dan posvetiti našim sugrađanima koji su dio sebe ugradili u Republiku Srpsku i izgradnji boljeg života”, istakao je predsjednik Gradskog odbora SP Bijeljina Nedeljko Jović.

Prema njegovim riječima, SP opredjeljena je da gleda ispred, da prošlost “pamtimo kao opomenu, da koračamo u budućnost samouvjereni i svjesni odgovornosti koja je u našim rukama”.

Današnji datum Socijalisti su obilježili video linkom, uživo projekcijom  iz Trebinja, Bijeljine i Banja Luke.

​Semberija info - Foto i tekst: Z.Kusmuk