BANjALUČKA PIVARA GENERALNI SPONZOR LjETNE FUTSAL LIGA 2021. U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

BANjALUČKA PIVARA GENERALNI SPONZOR LjETNE FUTSAL LIGA 2021. U BIJELjINI


U organizaciji Bijeljinskog udruženja mladih „BUM“ na otvorenim terenima Osnovne škole „Sveti Sava“ u Bijeljini održaće se četvrta po redu Ljetna futsal liga 2021.

-„Ljetna futsal liga“ je društveno odgovoran projekat Bijeljinskog udruženja mladih. Kroz realizaciju ovog sportskog događaja, uz pomoć naših prijatelja i sponzora potrudili smo se da obnovimo i unaprijedimo stanje sportskih terena OŠ „Sveti Sava“ u Bijeljini kako bi ih učenici škole i drugi sportisti iz grada mogli bezbjedno i sa uživanjem koristiti. U organizaciji će učestvovati 30 volontera našeg udruženja koji će se tokom četiri dana lige pobrinuti da sve protekne u najboljem redu“, rekao je prvi čovjek organizacije Ljetne lige 2021. Darko Šerfezi.

U takmičenju koje će trajati od prvog do četvrtog jula  učestvovaće 12 ekipa, šest iz Semberije i šest iz drugih gradova. Ekipe su razvrstane u četiri grupe koje će prva dva dana lige igrati kvalifikacione mečeve. Trećeg dana se igraju četvrtfinalne utakmice a za završni dan su rezervisana dva polufinala, utakmica za treće mjesto i finale.

Organizatori posebno naglašavaju odigravanje revijalne utakmice fudbalskih legendi Semberije koja će se takođe odigrati posljednjeg dana lige. Cilj ove utakmice jeste iskazivanje zahvalnosti semberskim veteranima najvažnije sporedne stvari na svijetu ali i njihovo predstavljanje mlađim generacijama koje ih nisu imale priliku do sada gledati.

Banjalučka pivara je ovogodišnji generalni sponzor Ljetne futsal lige 2021, kojoj organizatori ovog sportskog dogadjaja posebno zahvaljuju.

Semberija info