Agrarni fond Grada Bijeljina: Obavještenje :: Semberija INFO ::

 

Agrarni fond Grada Bijeljina: Obavještenje


U skladu sa dosadašnjim aktivnostima u Agrarnom fondu želimo da obavjestimo javnost.

Obavještavamo poljoprivredne proizvođače sa područja Semberije da je usvojen Program o korištenju sredstava za podsticaj poljoprivredne proizvodnje za 2021. godinu i Pravilnik o načinu i uslovima podsticaja u poljoprivrednoj  proizvodnji za 2021. godinu.

Program i Pravilnik su donešeni nakon 4 (četiri) javne rasprave sa predstavnicima svih udruženja poljoprivrednih proizvođača sa područja Semebrije a u kojoj su učestvovali Gradonačelnik Bijeljine, Odjeljenje za poljoprivredu i Agrarni fond grada Bijeljina.

O detaljima Pravilnika  juče ste upoznati  u saopštenju Odjeljenja za poljoprivredu,  a ono sa čim želi da Vas upozna Agrarni fond   je način na koji možete da se upoznate sa Pravilnikom i vidite koji koji članoviPravilnika odgovaraju za Vašu proizvodnju.

Naš Pravilnik će biti objavljen u:
  1. Službenom glasniku Grada Bijeljina,
  2. Web site - Grada Bijeljina, (www.grad bijeljina / agrarni fond grada bijeljina / pravilnik ) gdje ćete moći trajno da ga analizirate  do njegovog isteka,
  3. Svakim radnim danom od 7- 15 h sa Pravilnikom se možete upoznati u prostorijama Agrarnog fonda grada Bijeljina, ul. Miloša Obilića 51/a, Bijeljina. Takođe, sve informacije vezane za Pravilnik o načinu i uslovima podsticaja u poljoprivrednoj proizvodnji za 2021. godinu možete dobiti  na telefone: 055/206-984  i e-mail: [email protected]
 
Ovu priliku koristimo da pozovemo sve poljoprivredne proizvođače da prije svega dobro analiziraju Pravilnik o podsticajima i podnesu zahtjev za isti  u  skladu sa članom Pravilnika koji odgovara njihovoj poljoprivrednoj proizvodnji.
 
Takođe, obavještavamo izvođače radova da će u narednih 7-15 dana  biti objavljeni tenderi  za izbor najpovoljnijeg ponuđača/izvođača radova za Poboljšanje kvaliteta poljoprivrednog zemljišta  - Kalcifikacija i izgradnju infrastrukture direktno  vezane za poljoprivrednu proizvodnju.