BAJKERI ZA VIKEND U BATKOVIĆU :: Semberija INFO ::

 

BAJKERI ZA VIKEND U BATKOVIĆU


Organizatori obećavaju dobru zabavu
Kakos u najavili organizatori, 16. i 17. jula u Batkoviću će biti moto grmljavina. Ovaj, nadaleko poznati susret ljubitelja moćnih mašina,  počeće u predvečerje u petak, kada je i otvaranje kampa. U večernjim satima organizatori obećavaju dobru rok svirku. Od 20 časova nastupa ,,Štrajk" bend, a potom slijede ,,Džepovi" i ,,Lavirint".


Jedan od neizostavnih dijelova motorijade je i svečani defile, koji će se biti u subotu, 17. jula oko 18 časova. Pažnju posjetilaca će privući i neizostavne  bajkerske igre. Za subotnje veče organizatori su pripremili pravu muzičku poslasticu. Svoje najveće hitove izvešće grupa ,,Van Gog", a kao predgrupa sviraće šidski bend ,,Neuništivi". Veče će upotpuniti nastup ,,Solo" benda iz Loznice.

A, za ljubitelje dobrog zalogaja, biće bik na ražnju.
Podsjećamo, prošlogodišnji susret motociklista u Batkoviću otkazan je zbog epidemiološke situacije izazvane korona virusom.

Podsjećamo, Moto klub Krečar od 2012. godine organizuje moto susrete u Batkovću, u znak sjećanja na Marka Nikolića - Kreču, koji je kao motociklista nastradao u saobraćajnoj nesreći.