DESETORO DJECE IZ PORODICA BORAČKIH KATEGORIJA IDE NA MORE :: Semberija INFO ::

 

DESETORO DJECE IZ PORODICA BORAČKIH KATEGORIJA IDE NA MORE


Gradska boračka organizacija Bijeljina i ove godine učestvuje u Proektu JU Fond dječije zaštite Republike Srpske ,,Socijalizacija djece Republike Srpske – Bečići 2021. godine''. Učešće u Proektu odnosi se na uput 10 dječaka i djevojčica, uzrasta do 15 godina, čiji su roditelji Ratni vojni invalidi i demobilisani borci proteklog Odbrambeno-otadžbinskog rata, na crnogorsko primorje u Bečiće. Polazak djece na more planiran je za 30. jula.

Ovim povodom Gradska boračka organizacija Bijeljina organizuje sastanak na kome će prisustovati djeca koja učestvuju u Projektu, njihovi roditelji, vaspitači, nadležna lica iz Centra za socijalni rad Grada Bijeljina, predstavnici JU Fond dječije zaštite Republike Srpske, gradonačelnik Grada Bijeljina i predstavnici Gradske boračke organizacije Bijeljina. Na sastanku će gradonačelnik Ljubiša Petrović djeci, koja učestvuju u Proektu, dodijeliti džeparac i poželjeti srećan put i boravak na moru.

Djeca koja učestvuju u Projektu imaju zadatak da na crnogorskom primorju adekvatano reprezentuju Grad i sredinu iz koje dolaze.