AKCIJA POVODOM SLAVE GRADA :: Semberija INFO ::

 

AKCIJA POVODOM SLAVE GRADA


Asocijacija UDDK Srbije, Crne Gore i Republike Srpske – Tekeriš Loznica, Savez DDDK RS Trebinje i DDDK ,,Zdravlje'' Bijeljina učestvuju u velikoj alciji darivanja krvi u Bijeljini, koja se organizuje povodom Krsne slave Grada – Svetog Pantelejmona.

-Od drugog do šestog avgusta organizovaćemo darivanje krvi u Transfuziološkoj službi Bolnice u Bijeljini, u periodu od 8 do 13 časova, uz, naravno, zahvalni obrok. Šestog avgusta, u petak, akciji će se priključiti i naši dragi gosti iz društava iz Republike Srpske, Crne Gore i Srbije'', najavio je Vlado Simić, predsjednik Društva dobrovoljnih davalaca krvi ,,Zdravlje'' iz Bijeljine.

Kako je potvrdio, Bijeljina će se potruditi i ovog puta da bude dobar domaćin i organizator velike Pantelinske akcije darivanja krvi.

-Planirali smo da petog avgusta, od 17 do 20 sati, dočekamo drage goste i naše prijatelje, a da onda nastavimo u Motelu ,,Neno'' druženje uz večeru. Sutradan, šestog avgusta, nakon darivanja krvi posjetićemo Etno-selo ,,Stanišići'', ,,Semberski salaš'', manastire u Bijeljini, te bazene u Dvorovima, gdje je omogućeno i besplatno kupanje. Ručak je u crkvenom objektu u Dvorovima, a oni gosti koji ostaju na noćenju, ispratićemo ih sutradan, nakon doručka, iz Motela ,,Neno'''', precizirao je Vlado Simić, uz podsjećanje da svi oni koji mogu da daruju krv neka se jave na telefone 055/417-994 i 965/512-461.