KK. UNSU : PET GODINA RADA OD ZVANIČNOG OSNIVANjA :: Semberija INFO ::

 

KK. UNSU : PET GODINA RADA OD ZVANIČNOG OSNIVANjA


Prije pet godina karate klub "UNSU" zvanično je upisan u sudski registar i ozvaničio svoj početak rada, tako da ovaj dan obilježavamo kao mali jubilej i rođendan kluba.
 
Za ovih pet godina, upornošću vizijom i vjerom učinili smo zaista mnogo na svim poljima. Ostvarili smo zavidne rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni na što smo ponosni! 
Naša karate škola iznjedrila je zavidan broj majstora karatea, sudija i reprezentativaca i kao takva vrlo brzo postala prepoznatljiva u zemlji i regionu. Ono što je najvažnije uspostavili smo temelje modernog i stabilnog kluba koji će zasigurno trajati i u budućnosti biti važan faktor u razvoju karate sporta i sporta uopšte, kako u Bijeljini tako i Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.
 
U ime UO kluba, ovom svečanom prilikom želimo se zahvaliti svim našim članovima, roditeljima, prijateljima i simpatizerima kluba na povjerenju podršci u proteklih pet godina rada sa željom da trajemo i iz godine u godinu budemo još uspješniji!  
 
Zahvaljujemo se prijateljskim klubovima iz zemlje i regiona na dosadašnjoj podršci i saradnji. 
Veliiko hvala na pomoći u razvoju kluba Gradu Bijeljina, Ministarstvu sporta Republike Srpske, Regionalnom karate savezu kao i karate savezima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. I na kraju veliko hvala mnogobrojnim medijskim kućama na svesrdnoj podršci sve ove godine!