ČESTITKA UPRAVE AD "GRAD" BIJELjINA POVODOM KRSNE SLAVE GRADA BIJELjINA I PREDUZEĆA AD "GRAD" - SVETOG PANTELEJMONA :: Semberija INFO ::

 

ČESTITKA UPRAVE AD "GRAD" BIJELjINA POVODOM KRSNE SLAVE GRADA BIJELjINA I PREDUZEĆA AD "GRAD" - SVETOG PANTELEJMONA


Uprava preduzeća AD "GRAD" Bijeljina povodom svoje krsne slave Svetog Pantelejmona čestita svim radnicima preduzeća krsnu slavu. Takođe čestitke upućujemo Gradskoj upravi Grada Bijeljina i svim građanima koji proslavljaju Svetog Pantelejmona uz želju da nam svima ova godina donese prije svega zdravlje, a zatim  i pregršt poslovnih uspjeha.

2020. godina je za preduzeće AD "GRAD" bila godina neizvjesnosti, godina zatvaranja i zabrane rada, zabrane  organizovanja prepoznatljivih manifestacija ( sajmova, smotri, vašara) što je ostavilo trag na finansijsko poslovanje Društva u prethodnoj godini.



Tekuća godina je godina potpune finansijske stabilizacije i konsolidacije jer preduzeće radi punim kapacitetom , te ostvaruje pozitivne poslovne rezultate.

Nadamo se da do kraja godine neće biti nikakvih zabrana rada,  te da će preduzeće ovu godinu upamtiti kao jednu od najboljih po ostvarenim prihodima i rezultatima rada.

Koristimo ovu priliku da pozovemo  sve naše sugrađane da posjete tradicionalni Pantelinski vašar koji se od 07-09. avgusta održava na prostoru Agrotržnog centra,  a zatim i Međunarodni poljoprivredni sajam "Interagro 2021" koji će se ove godine održati od 07. do 09. oktobra  u organizaciji našeg Društva.

Pozivamo i sve naše sugrađane kao  i stanovnike drugih mjesta  da obavezno dođu na najbolje snadbjevenu Kvantašku pijacu u našoj zemlji gdje svakodnevno mogu kupiti najsvježije  i najjeftinije voće i povrće kao i naš popularni Buvljak gdje zasigurno u oko 150 radnji mogu kupiti sve za domaćinstvo.

Uz želju da Svetog Pantelejmona uvijek proslavljate u sreći, miru i zdravlju , još jednom čestitamo ovaj veliki praznik svim sugrađanima koji ga obilježavaju.
 
 
 UPRAVA AD "GRAD" BIJELjINA