APEL ZA POMOĆ: POMOZIMO IVANU MARJANOVIĆU :: Semberija INFO ::

 

APEL ZA POMOĆ: POMOZIMO IVANU MARJANOVIĆU


Redakciji „Semberskih novina“ molbom za pomoć obratila se Ružica Marjanović iz Bijeljine, čiji maloljetni sin Ivan ima problema sa vidom i član je Saveza slijepih u Bijeljini. U molbi je navedeno da maloljetni Ivan Marjanović treba da ide na konzervativno liječenje u Novi Sad, gdje će boraviti 10 dana. Ivan je do sada tri puta boravio na liječenju i stanje se poboljšalo, tako da nakon trećeg tretmana vidi 50 posto. Za nastavak liječenja neophodna su novčana sredstva koja porodica nije u mogućnosti d obezbijedi, a za desetodnevni tretman je potrebno 71. 000. dinara. Ivanova majka Ružica podsjeća da je za jedno od dosadašnjih medicinskih tretmana u Novom Sadu, u cilju pomoći porodici, 14. maja prošle godine, održan humanitarni koncert u Centu za kulturu u Bijeljini. Porodica Marjanović apeluje na ljude dobrog srca da pomognu kako bi Ivan otišao na liječenje.
 
-Živimo kao podstanari, a samo suprug povremeno radi za dnevnicu kad ima posla. Iskreno i od srca vas molim da nam, u skladu sa mogućnostima, pomognete. Unaprijed vam se zahvaljuje porodica Marjanović, navodi se u molbi ljudima dobre volje.
Molbu je potpisala Ružica Marjanović (066-761-068), a uplate za pomoć Ivanu možete vršiti na žiro račun kod Sber banke: 567-345-59000161-78