BIJLjINA: PEPELjAROM POVREDIO SUGRAĐANINA :: Semberija INFO ::

 

BIJLjINA: PEPELjAROM POVREDIO SUGRAĐANINA


Prilikom obilaska terena policijski  službenici Policijske stanice Bijeljina, 19.08.2021. godine oko 23,10 časova  na trgu Đenerala Draže Mihajlovića u Bijeljini uočili su  muško lice sa povredama ( krvi) na glavi.

Identifikacijom lica utvrđeno je da se radi o  licu M.K. Isti je izjavio, da je povredu glave zadobio kada je neko iz zgrade bacio pepeljaru koja ga je pogodila u glavu. Povređeni je policijskim službenicima pokazao sa kojeg prozora je bačena pepeljara.

Policijski službenici obavili su razgovor sa licem I.Đ. koji je naveo da je lice M.K. vršio malu nuždu pod njegovim prozorom, te da je istog upozorio i da je to lice kamenom razbilo njegov prozor, nakon čega je on bacio pepeljaru u pravcu istog.

Povređenom M.K. u Medicinskom centru  Bijeljina konstatovane su lakše tjelesne povrede. Od strane policijskih službenika izvršen je uviđaj lica mjesta. O svemu je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini. U toku je rad na dokumentovanju krivičnih djela „Tjelesna povreda“ i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.