POKRET ZA BIJELjINU OBILjEŽIO TREĆI ROĐENDAN :: Semberija INFO ::

 

POKRET ZA BIJELjINU OBILjEŽIO TREĆI ROĐENDAN


Pokret za Bijeljinu obilježio je, u krugu najbližih saradnika, treći rođendan političke organizacije kojoj su u srcu Bijeljina i Semberija.

Za kratko vrijeme izgradili smo stranačku infrastrukturu, postali parlamentarni i nakon izbora naš kadar obavlja funkciju potpredsjednika Skupštine grada Bijeljine.

Oštro se protivimo kratkovidoj politici, nesposobnosti i neradu lokalne izvršne vlasti, koja je pokazala spremnost da žrtvuje i razvoj Bijeljine zbog dnevnopolitičke koristi nekoga izvan Semberije.

Samo postizanje lokalnog dogovora i zalaganje za doborobit Semberije, bez obzira na političko uvjerenje, predstavlja rješenje je koje donosi bolji život svim građanima.

Naša vizija je jasna: borba za za svu djecu u vrtićima, za besplatne vanškolske aktivnosti , formiranje fondova za razvoj malih i srednjih preduzeća, zaštita kulture, gradnja novih izletišta i kampova, bolje i funkcionalnije mjesnih zajednica, formiranje fondoa za gradnju puteva, rješavanje problema zagađenja, čvrste veze sa dijasporom...

Nastavljamo borbu za bolju i ljepšu Bijeljinu. Nastavljamo i jačanje Pokreta kako bi što spremnije dočekali Opšte izbore 2022. godine.

Volimo Bijeljinu - Bijeljinu u sigurne ruke