Predsjednik PZB Milenko Mitrović: Gradonačelnik Petrović smjenama direktora i pričom o kriminalu pokušava prikriti osipanje u Klubu odbornika svoje stranke :: Semberija INFO ::

 

Predsjednik PZB Milenko Mitrović: Gradonačelnik Petrović smjenama direktora i pričom o kriminalu pokušava prikriti osipanje u Klubu odbornika svoje stranke


 Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je tempiranim smjenama u AD Vodovod, neposredno pred zasjedanje  Skupštine grada pokušao prikriti sve veće nezadovoljstvo u redovima sopstvene političke partije i gašenje Kluba odbornika SDS.

Nakon što je saznao da će uvažena odbornica napustiti Klub odbornika SDS na 7. sjednici Gradske skupštine, Petrović posegnuo za smjenom direktora Perkovića kako bi zamaglio istinu da je nakon više od 25 godina, prestao postojati Klub odbornika SDS.



Pokret za Bijeljinu, kao ozbiljna politička partija, duže vrijeme saopštava javnosti da je Petrović kočnica za dalji napredak grada Bijeljine i da postavljajući svoje saradnike i savjetnike ispunjava želje svojih nalogodavaca - da Bijeljina tapka u mjestu i da se za nerad i probleme optuže stranke Koalicije dogovor za Bijeljinu, sve u svrhu pripreme kampanje za Parlamentarne izbore naredne godine.

Da smo bili upravu govore i navodi iz saopštenja uvažene odbornice u kojima  je rekla da ne želi biti dio lošeg ambijenta i da ne želi da je građani identifikuju sa neradom i lošim rezultatima.

U saopštenju se kaže i da Gradski odbor SDS u Bijeljini odlikuju nerad, neorganizovanost, loši međuljudski odnosi, kreiranje ambijenta u kome se brine samo o ličnim interesima i pozicioniranju članova Predsjedništva.
PZB pita građane da li su zadovoljni ovakvim stanjem ili žele nastavak pozitivnog razvoja Bijeljine koja ima priliku da postane jak centar u Regiji ?

Još jednom pozivamo na jedinstvo i sabornost,  jer samo složno možemo prevazići sadašnje prepreke i probleme .

Semberija info