UHAPŠENO LICE KOJE JE FIZIČKI NAPALO VOZAČA TAKSI VOZILA :: Semberija INFO ::

 

UHAPŠENO LICE KOJE JE FIZIČKI NAPALO VOZAČA TAKSI VOZILA


Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 23.09.2021. godine oko 02,40 časova lišili su slobode lice N.G., zbog postojanja osnova sumnje, da će nastaviti sa činjenjem krivičnog djela ili prekršaja.
 
Naime, Policijska stanica Bijeljina 23.09.2021. godine oko 02,25 časova od strane ljekara Hitne pomoći, zaprimila je prijavu, da se na navedeno Odjeljenje javio taksista radnik „Patrol taksija“ sa povredama u prijedelu glave, koje mu je nanelo NN muško lice.
 
Policijski službenici obavili su razgovor sa povređenim licem, koji je izjavio da ga je NN muško lice fizički napalo u taksi vozilu, te da je polupao taksimetar kao i oštetio unutrašnjost samog vozila.
 
Brzim i efikasnim radom na terenu policijski službenici Policijske stanice Bijeljina identifikovali su i ponašli osumnjičeno lice, koji je bio u vidno alkoholisanom stanju.
 
O svemu je obavješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio preduzimanje i prikupljanje svih potrebnih mjera i radnji kako bi se navedeni događaj dokumentovao i dostavio izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica N.G.