NARODNA PARTIJA SRPSKE: Saopštenje za javnost :: Semberija INFO ::

 

NARODNA PARTIJA SRPSKE: Saopštenje za javnost


Na osnovu svih dešavanja u prethodnom periodu Gradski odbor Narodne partije Srpske Bijeljina poziva građane Bijeljine i Semberije da se odazovu u što većem broju na sutrašnji miting i svojim prisustvom pokažu snagu i želju za napretkom i promjenama.

Svjesni smo da naš grad i građani prolaze kroz težak period u zadnjih godinu dana. Period koji mora da se okonča, da krenemo naprijed i prevaziđemo sve dosadašnje nesuglasice. Svi smo se obavezali da ćemo brinuti i raditi na prosperitetu i napretku grada, ali ne možemo više da čekamo i trpimo „nečinjenje“, jer nas ono vodi u ambis.

Nedopustivo je da gradonačelnik jednog grada koristi riječnik koji nije prikladan za čovjeka, a pogotovo čovjeka na funkciji, te da naziva nekoga pogrdnim imenima. Mi želimo da djelujemo afirmativno, da napredujemo i razvijamo i grad i građane, ali na ovaj način to nećemo moći.

Zato vas pozivamo da sutra damo svoj glas napretku i zahtijevamo od gradonačelnika da pređe na djela, da digne glavu i pokaže da je dorastao funkciju na koju ga je narod izabrao.

Još jednom vas pozivamo da dođete na trg u subotu, 02.10.2021. godine sa početkom u 17:00 časova.
 
 
Gradski  odbor NPS Bijeljina: