BRAČNI PAR LIŠEN SLOBODE :: Semberija INFO ::

 

BRAČNI PAR LIŠEN SLOBODE


Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Šamcu, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Doboju, 04.10.2021. godine izvršili su pretresanje stana i dr. prostorija koje koristi lice S.S. u mjestu Donji Žabari.
 
Prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto oko 545 grama praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin, oko jedan kilogram zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, preko 75 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, dvije šprice kanabisovog ulja, četiri dobilice, dvije digitalne vage, 13 mobilnih telefona, municija,novac, kao i ostali predmeti sa tragovima opojne droge.
 
Policijski službenicis lišeni su slobode S.S. i Ž.S. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.
 
Lica lišena slobode, će danas, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biti predata u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilašptvu u Doboju'', potvrđeno je iz policije.