SEMBERCI KUPUJU NOVE TRAKTORE I OPREMU :: Semberija INFO ::

 

SEMBERCI KUPUJU NOVE TRAKTORE I OPREMU


Jedan od izlagača na ovogodišnjem 19. Međunarodnom sajmu poljoprivrede, lova i ribolova „Interagro 2021“ bila je i bijeljinska kompanija „Sinpeks.b“. Radi se o  preduzeću  sa osnovnom delatnošću zastupanja, prodaje  i servisiranja niza proizvoda (mašina  i opreme) namjenjenih za poljoprivredu, šumarstvo, građevinarstvo i opštu upotrebu.

Na „Interagro 2021“ su došli kako bi predstavili dio mašina i opreme za poljoprivredu. Novina je da su uspostavljanjem saradnje sa firmom „Sinpeks“ iz Makedonije postali generalni zastupnici za Bosnu i Hercegovinu proizvođača poljoprivredne mehanizacije i traktora „TAFE“.

-Na sajmu smo izložili samo dio iz asortimana poljoprivredne mehanizacije i opreme koji se proizvode i prodaju pod markom „TAFE“. Izložili smo nekoliko traktora, prikolice, sijačice, rasipače itd. Ovo je prva godina kako smo njihovi zastupnici za prodaju u Bosni i Hercegovini i mogu reći da sam zadovoljan reakcijom naših ljudi. Malo je ova hladnoća pokvarila sajamski ambijent ali mi smo zadovoljni odzivom naših mušterija“, rekao je za „Semberija INFO“ komercijalista „Sinpeks.b“, Stevica Simojlović.