PRVI DAN SAJMA PROTEKAO U SKLADU SA OČEKIVANIM :: Semberija INFO ::

 

PRVI DAN SAJMA PROTEKAO U SKLADU SA OČEKIVANIM


Prvi dan Sajma protekao je u skladu sa očekivanjima i najavama organizatora. Sajam je svečano otvoren u 11 časova, a otvorio ga je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede gospodin Boris Pašalić.

U ime organizatora prisutne je pozdravio v.d.direktor A.D.“ Grad “ Branislav Vlačo. Otvaranju Sajma prisustvovali su ministar ekonomskih poslova i spoljne trgovine BiH g-din Staša Košarac, ministar komunikacije i prometa BiH g-din Vojin Mitrović, predsjednik Organizacionog odbora Sajma g-din Zoran Maletić, predsednici Privrednih komora Vojvodine i Banja Luke, gradonačelnik Grada Bijeljina i gradonačelnici i načelnici susjednih opština i gradova, direktori državnih,republičkih i gradskih institucija, ugledni privrednici, izlagači i posjetioci.



Program otvaranja upotpunio je narodni ansambl SKUD Semberija. Istog dana uručene su i nagrade za sajamsku izložbu stoke, a priznanja nagrađenima uručio je v.d.direktor ekonomsko- pravnog sektora Boban Jovičević.



Organizator je posebno zadovoljan posjećenošću Sajma. Sve epidemiološke mjere propisane od Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske su ispoštovane i biće primjenjena sva tri dana Sajma.



(Uprava AD „GRAD“)