SLUŽBENICI POLICIJSKE STANICE JANjA U PRTLjAŽNIKU VOZILA PRONAŠLI KILOGRAM NEPOZNATE MATERIJE :: Semberija INFO ::

 

SLUŽBENICI POLICIJSKE STANICE JANjA U PRTLjAŽNIKU VOZILA PRONAŠLI KILOGRAM NEPOZNATE MATERIJE


Prilikom redovne kontrole policijski službenici Policijske stanice Janja u prtljažniku vozila  pronašli kilogram nepoznate materije za koju postoje osnovi sumnje da je opojna droga
 
Prilikom obavljanja svojih redovnih poslova i zadataka, policijski službenici Policijske stanice Janja, 15.10.2021. godine oko 23,00 časova u Janji u ulici Bijeljinska zaustavili su i kontrolisali putnički automobil „Pegout“ kojim je upravljalo lice R.B.
 
Prilikom vršenja kontrole lica i pregleda vozila u prtljažniku navedenog vozila uočen je paket oblijepljen PVC folijom.
 
Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini,16.10.2021.godine  izvršen je pretres navedenog vozila.
 
Prilikom pretresanja od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina pronađen je i privremeno oduzet jedan paket oblijepljen PVC folijom prozirne boje u kojem se nalazi nepoznata materija za koju postoje osnovi sumnje da je opojna droga ukupne mase oko 1 kilogram.
 
O svemu je obavješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da se događaj dokumentuje i da se protiv gore navedenog lica dostavi izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela „ Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.