SAOPŠTENjE GRADONAČELNIKA BIJELjINE :: Semberija INFO ::

 

SAOPŠTENjE GRADONAČELNIKA BIJELjINE


DVOSTRUKI ARŠINI MILORADA DODIKA
 
Grad Bijeljina je grad čija su vrata otvorena za saradnju sa svima, a ja kao gradonačelnik nemam problem da se sastanem sa svakim s kime se može postići dogovor za dobrobit naroda Semberije. Huškačka retorika nikada neće biti moj nivo, već dogovor koji će donijeti benefit u smislu normalizacije odnosa i poboljšanja kvaliteta života građana.

Kao domaćin i izabrani predstavnik Grada Bijeljina razgovarao sam sa Dodikovim kolegom Džaferovićem i jedan pun sat dijelio sto sa delegacijom Džaferovića, dok Milorad Dodik svakodnevno dijeli kancelariju i sjedi pored Džaferovića. Meni lično više znači stav Aleksandra Vučića, da će poštovati sve dogovore koje u BiH postignu sva tri naroda, nego stav Milorada Dodika. Postignuti su bitni dogovori za grad Bijeljinu i njene građanke i građane, a upravo je to bila i poenta sastanka. Narod neću djeliti nikada, jer mi nisu potrebni jeftini politički poeni, samo konkretni rezultati. 

Da li je to (ne)patriotski čin?!

Ako je slušati konotacije i etiketiranje Gradske uprave, onda ne preostaje ništa drugo ni Miloradu Dodiku nego da raskine koaliciju sa SDA na svim nivoima.

Dvostruki aršini i politika „od slučaja do slučaja“ nisu ništa novo od vrha SNSD‐a, ali u cjelokupnom napadu na mene i Grad Bijeljinu osjeti se veliki žal Milorada Dodika što SNSD nije uspio da obmane narod Semberije i pokori ono što se pokoriti ne da'', naveo je u saopštenju za javnost gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.