SAOPŠTENjE ZA JAVNOST GRADSKOG ODBORA SRPSKE DEMOKRATSKE STRANKE BIJELjINA :: Semberija INFO ::

 

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST GRADSKOG ODBORA SRPSKE DEMOKRATSKE STRANKE BIJELjINA


 Đurđevićeva politička nezrelost          
​                      
Reakcija predsjednika Skupštine grada Bijeljina na posjetu Šefika Džaferovića i ovaj put svjedoči o političkoj nezrelosti i lutanju SNSD‐ovskog podmlatka.
 
Đurđević se u svojoj izjavi osvrće na visoku politiku na nivou BiH i aktuelne probleme, dok zaboravlja svoje obaveze da kao predsjednik Skupštine grada prisustvuje zvaničnim sastancima na koje je uredno pozvan.
 
Hipokritizam Aleksandra Đurđevića dostiže vrhunac kada negoduje zbog posjete Džaferovića, zaboravljajući da taj isti Džaferović svakodnevno sjedi sa njegovim crvenim šefom Dodikom, a Mustafa Gradaščević prvak bijeljinskog SDA dijeli sa njim kancelariju. Takođe im ne smeta kada dijele funkcionerske pozicije i budžetska sredstva na nivou BiH. 
 
Da je bar otvorio koji portal u Srbiji i pročitao stav Aleksandra Vučića, da će poštovati sve dogovore koje u BiH postignu sva tri naroda, shvatio bi možda da je za to potrebno sjesti i razgovarati, a ne mlatiti praznu slamu'', navode u saopštenju za javnost iz Gradskog odbora Srpskae demokratske stranke Bijeljina.