POZIV ZA KOLEKTIVNI UPIS U BIBLIOTEKU :: Semberija INFO ::

 

POZIV ZA KOLEKTIVNI UPIS U BIBLIOTEKU


Narodna biblioteka ,,Filip Višnjić“ povodom Dana bibliotek omogućava svim zaposlenim  koji nisu članovi biblioteke, ili im članarina ističe do kraja 2021. godine, da u petak, 12. novembra, u terminu od 8 do 19 časova, iskoriste priliku i postanu članovi biblioteke ili produže svoje članstvo, po jedinstvenoj cijeni od samo tri marke, umjesto 20 maraka, koliko je redovna cijena godišnje članarine.
 
U biblioteci se, ističući dosadašnju uspješnu saradnju, nadaju da će se zaposleni odazvati na ovaj poziv za kolektivno učlanjenje, te da će firme dostaviti novac i spiskove zaposlenih koji žele da postanu članovi biblioteke.
 
Narodna biblioteka ,,Filip Višnjić“ već je dostavila bijeljinskim kolektivima  ponudu, te priložila listu podataka koje traže za svakog ko se učlanjuje.
 
-Mi ćemo nakon dostavljenih spiskova sa podacima navedenim u tabeli izvršiti upis zaposlenih, te za one koji do sada nisu bili članovi izdati nove članske karte, dok za one kojima su izdate članske karte (Cobiss-bar kod) izvršiti automatsku obnovu članstva bez ponovnog izdavanja članskih kartica, pojašnjava direktorka biblioteke Željana Arsenović istakavši da biblioteka ove godine obilježava 89 godina postojanja, a obilježavanje Dana biblioteke biće pod sloganom ,,Budi i ti prijatelj knjige, učlani se u biblioteku“.
 
U Narodnoj biblioteci ,,Filip Višnjić“ naglašavaju da je potrebno spiskove sa svim podacima i novac dostaviti do ponedeljka, 25. oktobra, jer na taj način žele da izbjegnu stvaranje velikih redova za učlanjenje 12. novembra zbog vanredne situacije  izazvane pandemijom korona virusa, ali i da omoguće zaposlenima da bez čekanja dobiju člansku kartu ili produženje članstva.