MITROVIĆ: POKAZUJEMO DA SMO OZBILjNA PARTIJA :: Semberija INFO ::

 

MITROVIĆ: POKAZUJEMO DA SMO OZBILjNA PARTIJA


Pokret za Bijeljinu obilježio je prvi put krsnu slavu - Svetog Vasilija Čudotvorca, a predsjednik ove političke partije Milenko Mitrović poručio je da je riječ o ozbiljnoj stranci, koja je iako mlada, već formirala 80 odsto mjesnih odbora.
 
,,Pokret za Bijeljinu će tek 28. avgusta imati prvi rođendan. Obilježavanje krsne slave pokazuje da smo ozbiljna politička organizacija, koja je za kratko vrijeme uspjela da napravi ozbiljnu infrastrukturu. Želimo da izgradimo korektne odnose sa svim političkim partijama, udruženjima, organizacijama, i radićemo na tome da život u Bijeljini bude bolji za sve'', rekao je Mitrović za ,,Semberske novine''.
 
On je naveo da je siguran da će se ideja Pokreta za Bijeljinu u narednom periodu proširiti Semberijom i da će im se pridružiti što veći broj građana.
 
,,Formirali smo gotovo 80 odsto mjesnih odbora, imamo oko 800 članova. Cilj nam je da u ovoj godini taj broj premaši 1.000 i samim tim ćemo zabilježiti sjajan rezultat na lokalnim izborima, a to je 5.000 glasova'', dodao je Mitrović.