JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“: Besplatni Program za djecu u godini pred polazak u školu :: Semberija INFO ::

 

JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“: Besplatni Program za djecu u godini pred polazak u školu


Na osnovu člana 36. Zakona o predškolskom vaspitanju i obrazovanju („Službeni glasnik Republike Srpske“ broj 79/15 i 63/20) i na osnovu Dopisa Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske,  JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ raspisuje Javni poziv za upis djece u Program za djecu u godini pred polazak u školu.

JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“  u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i kulture Republike Srpske, organizuje navedeni program u periodu od 1. marta do 31. maja 2022. godine, svakog radnog dana, u trajanju od tri sata u objektima vrtića u Bijeljini i Dvorovima. Program je namijenjen djeci koja nisu obuhvaćena nijednim vidom organizovanog predškolskog vaspitanja i obrazovanja i koja su prema Zakonu o osnovnom obrazovanju obavezna da u osnovnu školu krenu od septembra 2022. godine. U skladu sa Zakonom Ministarstvo obezbjeđuje sredstva za vaspitno-obrazovni rad za realizaciju navedenog Programa.

Prijave će se vršiti svakoga radnog dana, počev od 8. do 26. novembra 2021. godine od 7 do 15 časova u Objektu „Mali princ“ (uz prijavu dostaviti izvod iz matične knjige rođenih djeteta), u Ulici Svetog Save br. 9. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 055/204-808.


Semberija info