NOVOGODIŠNjI PRIJEM ZA SPORTSKE RADNIKE :: Semberija INFO ::

 

NOVOGODIŠNjI PRIJEM ZA SPORTSKE RADNIKE


Gradonačelnik Ljubiša Petrović i predsjednik gradske Skupštine Aleksandar Đurđević danas su upriličili novogodišnji prijem za predstavnike sportskih klubova sa područja grada Bijeljina. Bila je to prilika da se prisutni podsjete na sve uspjehe bijeljinskog sporta u 2021. godini, na sve medalje koje su se sa svih nivoa takmičenja slile u Bijeljinu.

-Zaista Bijeljina kao grad sporta, kao grad sa mnogo sportskih kolektiva, sa posebnim ponosom ističe da je i ova godina, uprkos pandemiji i otežanim uslovima takmičenja, bila ponosna i ostaje ponosna na svoje sportiste i sportske kolektive“, rekao je gradonačelnik Petrović.


On je upoznao prisutne da je u toku izrada projektne dokumentacije za novu gradsku sportsku dvoranu. Planirano je da to bude dvorana manjih dimenzija i kapaciteta od nekih, u ranijim predizbornim ciklusima najavljivanih dvorana, da se može izgraditi u roku od 18 do 24 mjeseca i da sa svojim kapacitetima može ponuditi optimalne uslove za zvanična sportska takmičenja bijeljinskih ekipa.

-Trebamo izbjegavati brza i laka obećanja. Idejni projekat nove sportske dvorane ćemo javnosti i sportskim radnicima predstaviti polovinom januara 2022. godine kako bismo dobili kvalitetne i stručne povratne informacije. Ovim projektom, Gradska uprava ne diže ruke od projekta ranije najavljivane velike sportske dvorane. Trenutno se samo vodimo razlozima ekonomičnosti i najefikasnije podrške našim sportistima“, zaključio je na kraju obraćanja gradonačelnik Petrović.