BIJELjINCI SE DIGLI DA PODRŽE JESENjEG PRVAKA :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINCI SE DIGLI DA PODRŽE JESENjEG PRVAKA


U subotu, 25. decembra 2021. godine sa početkom u 15h u Gradskoj dvorani u Bijeljini igra se9. kolo Prve lige RS u futsalu Domaćin KMF "Radnik-Siti" dočekuje komšije, ekipu KMF "Beli anđeo". Bijeljinci se nakon osam kola nalaze na vrhu prvoligaške tabele i na najbolji način, pobjedom, žele da završe jesenji dio prvenstva. Da u gradu vlada euforija vezana za futsalere, pokazuje i veliki broj Bijeljinaca, koji daju svoju podršku ekipi KMF "Radnik-Siti".

Ovih dana smo svjedoci da na društvenim mrežamasportisti porijeklom iz Bijeljine na svojim profilima najavljuju subotnju utakmicu. Tako su podršku ekipi "Sitija" između ostalih, dali Damjan Krajišnik, prvotimac FK „Metalac“ Gornji Milanovac, Dejan Joveljić igrač „LA Galaxy“, Marica Gajić košarkašica španske ekipe „Flammes Carolo Basket“, kao i zamjenik kapitena FK „Radnik“ Bijeljina, Aleksandar Vasić.

U subotu nas očekuje praznik futsala, pa sve navijače pozivamo u gradsku dvoranu, da podrže ekipu KMF "Radnik-Siti", a ulazak na samu utakmicu ima i humanitarni karakter...

- KMF "Radnik-Siti" će podržati akciju "Jedan slatkiš, jedno dijete.Tim povodom molimo sve navijače, koji budu dolazili na subotnju utakmicu, da ponesu po jedan slatkiš, a na ulazu u salu će biti kutija u koju će se ti slatkiši skupljati, a posle će biti proslijeđeni u Crveni krst“, poručili su iz KMF „Radnik-Siti“.
 
Vidimo se u subotu....