BIJELJINCI POLOŽILI ISPIT HUMANOSTI :: Semberija INFO ::

 

BIJELJINCI POLOŽILI ISPIT HUMANOSTI


Utakmicama IX kola Prve futsal lige RS spuštena je zavjesa na jesenji dio šampionata. Bijeljinci su pobjedom protiv komšija iz Popovog Polja (7:4) ovjerili jesenju titulu.

-Ovim putem se zahvaljujemo ekipi KMF "Beli anđeo"  na fer i korektnoj utakmici, te im želimo sreću u nastavku prvenstva,  da izbore opstanak u 1. ligi RS. Sigurno da ekipa tog kvaliteta ne zaslužuje mjesto koje trenutno zauzima i da će do kraja prvenstvene trke uspjeti da ostvari plasman koji će joj osigurati prvoligaško takmičenje i sledeće godine", poručili su iz KMF "Radnik-Siti".

Posljednja utakmica u jesenjem dijelu prvenstva imala je, pored sportskog, i humanitarni karakter. KMF "Radnik-Siti" je učestvovao u dvije novogodišnje humanitarne akcije. Prilikom ulaska na utakmicu svaki posjetilac je simboličnim gestom (jednim slatkišem) plaćao ulaz na utakmicu, a ovi slatkiši će biti ustupljeni bijeljinskom Crvenom krstu, koji će od njih napraviti novogodišnje paketiće za naše najmlađe sugrađane.

Takođe, u poluvremenu utakmice je bila organizovana novogodišnja tombola gdje su neki od posjetilaca osvojili vrijedne nagrade. Na tomboli je skupljeno 476 KM i tim novcem će navijačka skupina "Radnikovi_navijači" kupiti paketiće, te ih podijeliti djeci u Novom naselju Janja.
 
Semberija info