VRTIĆKA NOVA GODINA :: Semberija INFO ::

 

VRTIĆKA NOVA GODINA


Danas je u JU Dječijem vrtiću „Čika Jova Zmaj“ Bijeljina u centralnom objektu „Mali princ“ obilježena Nova godina. Mališani su uživali u predstavi „Gdje je Djeda Mraz?“, a koja je bila realizovana u izvođenju vaspitača ove ustanove. Nakon predstave podijeljeni su paketići i organizovano fotografisanje sa Djeda Mrazom.
Direktor vrtića, Slaviša Vujanović rekao je da su se potrudili da u njihovoj ustanovi podijele novogodišnju radost zajedno sa djecom, da im dočaraju praznike koji predstoje.


-Vaspitači su se trudili da, na kreativan način, dočaraju novogodišnje praznike, počevši od ambijenta u svim našim objektima. Želja nam je bila da, pored novogodišnjih paketića, mališani dobiju još jedan poklon, a to je predstava. Želio bih da se zahvalim i roditeljima koji su nam ukazali povjerenje da zajedno sa djecom radimo na proslavi novogodišnjih praznika. Naglasio bih da imamo i jednu akciju, humanitarnog karaktera pod nazivom „Podijeli radost“, gdje u saradnji sa roditeljima i zaposlenima u vrtiću prikupljamo slatkiše. Od prikupljenih slatkiša ćemo napraviti paketiće i podijeliti ih djeci iz socijalno ugroženih porodica ili nekim organizacijama da ih oni proslijede kome su najpotrebniji.  Naš cilj je da djeca budu vesela i za to se zalažemo. Za kraj, poželio bih srećne praznike svim našim sugrađanima, roditeljima koji nam ukazuju povjerenje, kao i svoj našoj dječici na području grada Bijeljina i Republike Srpske“, završava Vujanović.

Maja Perdan Ilić, pedagog u vrtiću, kazala je da i ove godine tradicionalno obilježavaju proslavu Nove godine u vrtiću i da je predstava do sada odigrana u tri njihova objekta.

- Uloge u predstavi „ Gdje je Djeda Mraz?“ igraju naši vaspitači iz razloga što su djeci poznata lica i što će im približiti te uloge koje oni igraju. Smatramo da ćemo na ovaj najljepši mogući način njima dočarati novogodišnju čaroliju i ove predstojeće praznike,“ završava Maja Perdan Ilić.  

Semberija info